Αναρτήθηκε από: Petros Haritatos | 15/04/2011

Εθελοντές κηπουροί

Τις προάλλες μια ομάδα εθελοντών καθάρισε τους φοίνικες που είναι μπροστά στο αρχοντικό του Αναργύρου στις Σπέτσες, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα τουλάχιστον του κήπου του αρχοντικού. Σχετικό σημείωμα και φωτογραφίες μάς έστειλε αυτόπτης μάρτυς:

«Η συμπατριώτισσα μας κα. Κούλα Θυμαρά εξέφρασε την επιθυμία, ερχόμενη σε επαφή με το Γραμματέας της Επιτροπής της ΑΚΣΣ κ. Πέτρο Πετρακόπουλο, να καθαρίσει τους φοίνικες στο σπίτι του ευεργέτη μας Σωτηρίου Ανάργυρου. Και ενώ κάποιοι λένε παχιά λόγια στα καφενεία, υπάρχουν άλλοι που περνάνε απ’ευθείας στην πράξη.

«Έτσι τη Δευτέρα 11 Απριλίου συνεργείο εθελοντών που αποτελείτο από τους κ. Αντρέα Γ. Θυμαρά, Φίλιππο Θ. Δραπανιώτη, Γιώργο Α. Θυμαρά και Αργύρη Α. Γκρίτσα έστησαν σκαλωσιές 8-9 μέτρων περίπου για την κοπή και την περιποίηση των φοινικόδεντρων. Με τις κιούρλιες* της κυρίας Κούλας και την ωραία ατμόσφαιρα κύλησε και η επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Απριλίου. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δίνοντας σχήμα κι ομορφιά τουλάχιστον στα δέντρα του παλιού Αρχοντικού. Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιου είδους αλτρουιστικές προσπάθειες οι οποίες, σε συνεργασία με την εκάστοτε Επιτροπή της ΑΚΣΣ, θα προσφέρουν για τις κτηριακές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο και τέλος για το δάσος μας.

Παντελής Ελευθερίου»

* κιούρλιες, για όποιον δεν ξέρει, είναι οι σπετσιώτικοι λουκουμάδες

—–

Advertisements

Kατηγορίες