7d30. 2014-2020 Φωτογραφίες Aline

2014. Στο γήπεδο Σπετσών, για να υποστηρίξουμε την ποδοσφαιρική ομάδα μας «Μπουμπουλίνα». 
2014. Η Αλίν με τον μικρό της αδελφό Jean-Pierre Tawil από το Λονδίνο. Και τη μικρή της αδελφή Viviane Tawil από τον Καναδά, που μάς κάλεσε στον Πόρο όπου ο σύζυγός της Πλάτων Αλεξιάδης, μελετά τη συμμμετοχή των Βρετανικών υποβρυχίων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  
2014. Ευκαιρία, ο Πόρος, για να ξαναδεί την ανηψιά της Christina Tawil, μαζί με το σύζυγό της Roy Osawe και το γιό τους Max. Θα βρεις τις αναμνήσεις τους για την Αλίν στη σελίδα
https://petrosharitatos.wordpress.com/abyssos-exo-mesa/mnimes/izzy/#Roy
Δεκέμβριος 2018. Βρεθήκαμε στην Αθήνα, ευκαιρία για να τα πει η Αλίν με τον αγαπημένο μας ανηψιό Δημήτρη Χαριτάτο. Θα βρεις τις αναμνήσεις του για την Αλίν στη σελίδα https://petrosharitatos.wordpress.com/abyssos-exo-mesa/mnimes/anipsia/#dim
Δεκέμβριος 2018. Στην αγαπημένη της πολυθρόνα. Πλάι στο τζάκι και απέναντι στη συνδρομητική τηλεόραση για τα ντοκυμανταίρ, και τη δορυφορική για τις παγκόσμιες ειδήσεις.  
Σεπτέμβριος 2019. Κάθε τόσο έρχονται καθηγητές από τη Γαλλία, φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Χέλμη που διδάσκει Ρωμαϊκό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο. Και μού τους παραδίδει για να μάθουν πώς έγιναν οι τρεις μεταμορφώσεις τών Σπετσών.
Απρίλιος 2020. Βάλαμε τη μπουγάδα από κει που φυσάει, και έχουμε για μεσημεριανό βραστά φασόλια πάνω σε ψιλοκομμένο μαρούλι.

Πάτησε εδώ για την επόμενη σελίδα: «7d40. Les Tawil à Spetses & biographies / The Tawils in Spetses & biographies / Οι Tawil στις Σπέτσες & βιογραφίες»